Medlemskonferencer

Professionens stemme og fælles forandringer Hvorfor er den fagprofessionelle stemme under pres og kan den revitaliseres? Lærerarbejdsliv anno 2017? Få desuden kendskab til strategiske værktøjer, der kan få fællesskabet til at medvirke til positive forandringer af dagligdagen og drøft foreningens politik.

Beskrivelse

Tilbring en weekend på et af vores smukt beliggende konferencecentre. Vi skaber rum for refleksion og debat, så din hverdag kan bringes i spil. Du vil også blive inspireret til, hvordan du selv kan være med til at påvirke din arbejdsplads sammen med dine kolleger.

Medlemskonferencerne foregår i en vekselvirkning mellem oplæg, refleksion, gruppedrøftelser og workshop, hvor der lægges vægt på dialog og meningsudveksling og ikke mindst din aktive deltagelse.

Hovedstyrelsesmedlemmer er konferenceværter og præsenterer også foreningens aktuelle politik på området og inviterer til debat om andre fagpolitiske emner.


Varighed og tilmelding
Konferencerne starter om lørdagen kl. 11.00 og slutter om søndagen kl.12.30 med efterfølgende frokost. Du skal kunne deltage i hele forløbet. Der kan maksimalt deltage 7 fra samme arbejdsplads, og du må ikke have deltaget på en medlemskonference inden for de sidste to kalenderår (2016 og 2017). Konferencerne afholdes på følgende datoer:

 

Den 10. – 11. marts 2018         Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Den 07. – 08. april 2018           Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Den 21. – 22. april 2018           Sinatur Hotel Skarrildhus

Du ansøger direkte til foreningen på www.dlf.org under Medlem eller brug følgende link.

Vi skal have modtaget ansøgningen senest den 4. december 2017.

Du vil inden juleferien få besked om, du er optaget.

Målgruppe