Skolebesøg på Tirsdalens Skole

Styrelsen i Randers Lærerforening tager på skolebesøg. Pia Foersom og Michael Povlsen var på Tirsdalens Skole.

I dag er vi på besøg hos Kaja Otte. Hun arbejder på 3. år på kommunens eneste udskolingsskole TIrsdalens Skole. Her modtager man hvert år ca. 150 elever fra henholdsvis Kristrupskole og Søndermarkskolen. Det betyder at et tæt samarbejde med de afgivende skoler er vigtigt, da man har meget fokus på at få dannet harmoniske klasser både fagligt som socialt. Desuden vil man fra skolestart i 7. klasse, gerne kunne hjælpe eleverne bedst muligt.

Kaja har i år været med i opstarten af en ny 7. årgang. En spændende proces, hvor man skal have fokus på mange andre ting end de faglige kompetencer. Da Kaja i dag har første time efter et længere forløb med praktikanter, er noget af det hun har i fokus, børnenes indstilling til at lære, og deres adfærd i undervisningen. I de to klasser, hvor vi deltager, prøver eleverne en bevægelses app, som samtidig giver dem mulighed for at arbejde med samarbejde og dynamik i klasserne

Kaja underviser også i kompetencetimer. Det er timer, hvor elever med særlige udfordringer i matematik, får et nødvendigt fagligt løft lige netop på deres niveau. Det er meget fokuserede og motiverede elever, Kaja møder i dette tilbud. Der er få elever på et sådan hold, og Kaja får mulighed får at gå helt tæt på den faglige udvikling.

Tirsdalens Skole har fået bygget en del om, og på den måde fået en dejlig stor kantine som et fantastisk samlingspunkt for eleverne. Her er en dejligt stemning.

Her kan du se Kaja fortælle om holddelingstimerne.

.

Vil du vide mere om skolebesøgene, skal du kontakte Kredskontoret eller din tillidsrepræsentant.