Generalforsamling i Randers Lærerforening

Dsc02093
Flot fremmøde til generalforsamlingen i Randers Lærerforening. Ca. 200 medlemmer af Randers Lærerforening var mødt op til den årlige generalforsamling på Tradium i Randers.

Randers Lærerforening havde indbudt til den årlige generalforsamling torsdag den 21 marts på Tradium  Vester alle, Randers. 

Et stort fremmøde af lærer, børnehaveklasseledere, pensionister og inviterede gæster fra Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) var med til at skabe rammen om en festaften.

Generalforsamlingen blev indledt med foreningssangen, som efter alle kunstens forskrifter blev afviklet til et sikkert 12 tal!

Efterfølgende aflagde Leif Plauborg, Formand for Randers Lærerforening formandens beretning, som efterfølgende blev vedtaget af alle i salen. 

Økonomien i Randers Lærerforening guiedede Michael Povlsen, Kredsens kasserer os sikkert og roligt igennem, til alles tilfredshed.

Generalforsamlingen blev afsluttet omkring kl. 20.00. Efterfølgende havde styrelsen i Randers Lærerforening inviteret to foredragsholderer  til at tale om verdens bedste lærer. Et oplæg til stor inspiration, der bragte smil og eftertænksomhed frem hos de fleste.

Deres medbragte diassow kan du hente her. Login-procedure er beskrevet på siden.

Kredsstyrelsen vil gerne takke alle fremmødte for en god aften, hvor der var plads til at stille spørgmål, nyde fællesskabet og bliver opdateret på forskellige fronter af foreningens mange opgaver.

På gensyn til næste generalforsamling den 19 marts i 2020. I den mellemliggende periode er i alle altid velkommen på kredskontoret.

Styrelsen i Randers Lærerforening

Målgruppe