Ny næstformand i Randers Lærerforening

Mads Christensen (1)
Kredsstyrelsen har tirsdag den 28. april konstitueret sig og udpeget Mads Christensen til ny næstformand fra den 1. maj 2020.

Mads Christensen, medlem af styrelsen i Randers Lærerforening, er blevet udpeget som ny næstformand. Dette sker i overensstemmelse med vedtægternes §8, hvori det fremgår, at såfremt næstformanden fratræder i styrelsesperioden, udpeger styrelsen en ny næstformand, der fungerer frem til førstkommende ordinære generalforsamling. 

Mads har sideløbende med sit arbejde i kredsstyrelsen i Randers Lærerforening fungeret som tillidsrepræsentant for lærere og børnehaveklasseledere på Vestervangsskolen. 

Grundet situationen med Covid-19 vides det ikke, hvornår der afholdes den næste ordinære generalforsamling. Her var Mads også kandidat til posten som ny næstformand i Randers Lærerforening.

Mads tiltræder som ny næstformand i Randers Lærerforening fra fredag den 1. maj, da Jette Husum tidligere har meddelt, at hun fratræder posten ved udgangen af april måned.

Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening udtaler: "Mads har gennem de sidste 10 år været medlem af kredsstyrelsen, og jeg kender ham som en meget engageret og vidende person med stor interesse for lærernes løn- og arbejdsforhold og lysten til at løbende at udvikle Randers Lærerforening til glæde og gavn for medlemmerne. Så jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Mads, men bare med ham i en ny rolle", slutter Leif Plauborg.

Mads Christensen, ny næstformand i Randers Lærerforening siger: ”Jeg glæder mig til de nye opgaver, der følger med som næstformand og jeg vil gå til opgaven med stort gåpåmod, således at vi kan fortsætte arbejdet til glæde for medlemmerne i Randers Lærerforening.

Flere oplysninger:
Leif Plauborg 40939678
Mads Christensen 21140819

Emner

Målgruppe