Mads Lerche Møller valgt til Hovedstyrelsen

Mads Lerche Moeller 4
Tirsdag den 5. december sluttede valget til Hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening og blandt de 18 valgte var Mads Lerche Møller fra Randers Lærerforening. Det er første gang Randers Lærerforening er er repræsenteret i Hovedstyrelsen.

Efter hårdt arbejde de seneste måneder med besøg på skoler, UU-centre, hos kredsstyrelser kom belønningen, da stemmerne var talt op og valgresultatet blev offentliggjort. Mere end 17.000 blev det til og Mads er nu nyt medlem i Hovedstyrelsen.

”Jeg er glad for opbakningen for fra Randers Lærerforening, tillidsrepræsentanter og medlemmer rundt i Danmark, og vil arbejde for medlemmerne både i Randers og selvfølgelig i hele landet”, fortæller Mads Lerche Møller, og han fortsætter: ”Jeg glæder mig til at arbejde med arbejdsmiljø, den kommende overenskomst, og få endnu mere fokus på to-lærerordninger, fleksibel arbejdstid og andre ting, der gør, at medlemmerne oplever, at de kan lykkes med opgaven. Fællesskab og vedholdenhed er i min optik fremgangsmåden til at komme i mål med vore ønsker, i en forening hvor vi oplever konkrete fordele og der er plads til alle”, slutter Mads Lerche Møller.

”I Randers Lærerforening er vi glade for, at den store indsats har båret frugt. Mads er meget vidende – selvfølgelig om UU-området, men også om folkeskolen generelt, samt har en viden om de udfordringer, medlemmer fra mindre medlemsgrupper står i”, fortæller Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening, og han fortsætter: ”Med Mads i Hovedstyrelsen får vi nu nye og mere lokale muligheder for indflydelse og en endnu tættere kontakt til Hovedstyrelsen end tidligere. Herfra skal der lyde et stort tillykke til Mads med valget – vi glæder os til også at samarbejde i denne sammenhæng.

”Vi glæder os over den store stemmeprocent – blandt lærere, børnehaveklasseledere, vejledere og konsulenter er stemmeprocenten på 73, mens den samlede stemmeprocent i Randers er på 55,3, når man inddrager pensionisterne i Danmarks Lærerforening, hvor der også var kampvalg om en plads i Hovedstyrelsen”, slutter Leif Plauborg.

Præmier
Til skoler, hvor mindst 80% af de registrerede medlemmer stemte, udlovede vi en præmie til hvert medlem på skolen.

Skolerne er:

Assentoftskolen, Bjerregrav Skole, Fårup Skole, Grønhøjskolen, Hobrovejens Skole, Nørrevangsskolen, Søndermarkskolen, Trekløverskolen på Borup Byvej og på Blommevej, Østervangsskolen

Og følgende skoler/arbejdspladser stemte alle medlemmer:

Havndal Skole
Oust Mølle Skolen
UU Randers

Endnu en gang en stor tak for opbakningen til valget