Medlemskonferencer 2023

Sinatur_Haraldskær
Grib chancen og nyd en weekend på et af foreningens dejlige konferencecentre, når vi afholder medlemskonferencer. Bliv inspireret, reflekter, debattér, gå en tur, og tag det bedste med hjem.

Du kan deltage på en af konferencerne, hvis du er medlem af Danmarks Lærerforening og ikke har deltaget på en konference eller et kursus for aktive medlemmer inden for de sidste 2,5 år. Der optages ca. 70 medlemmer på hver konference.

Der afholdes 3 konferencer i efteråret - og du skal prioriterer dem, når du tilmelder dig:

30. september - 1. oktober 2023 - Gl. Avernæs
28. - 29. oktober 2023 - Skarrildhus
11. - 12. november 2023 - Gl. Avernæs

Der kan højst deltage syv medlemmer fra den samme skole/arbejdsplads på den samme konference.

HUSK - at tjekke på "min side" om du er registreret med korrekt e-mailadresse INDEN du tilmelder dig, da alle informationer omkring din tilmelding og evt. optagelse vil blive fremsendt pr. e-mail.
Tilmelding foregå også via "Min side" som du finder link til på hjemmesiden (øverste højre hjørne, hvis du bruger pc) 

Beskrivelse
Vi skaber rum for refleksion og debat, så din hverdag kan bringes i spil og du vil blive inspireret til, hvordan du selv kan være med til at påvirke din arbejdsplads sammen med dine kolleger.

Konferenceværterne er hovedstyrelsesmedlemmer og præsenterer foreningens politik på området, inviterer til debat om temaet og andre aktuelle fagpolitiske emner.

Medlemskonferencerne foregår i en vekselvirkning mellem oplæg, refleksion, gruppedrøftelser og workshop, hvor der lægges vægt på dialog og meningsudveksling og din deltagelse.

Du skal kunne deltage i hele forløbet.

Konference er gratis for medlemmer - og du har mulighed for at gøre transportrefusion efter gældende regler når konferencen er overstået.

Målgruppe